Juhlat

 

Meillä voit järjestää

ristiäiset
rippijuhlat
ylioppilas-/valmistujaisjuhlat
syntymäpäivät
häät
sukujuhlat
muistotilaisuuden

Lemettilän tilan kivinavetta

Asiakaspaikkoja kivinavetassa on enintään 50 henkilölle. Kivinavetan alakerta soveltuu hyvin liikuntaesteisille. Kesällä kivinavetan yläkerta toimii tanssitilana, tarvittaessa lisätilaa saadaan vuokrateltalla ulkoalueelle. Petäjäveden vanhaan kirkkoon on meiltä kävelypolkua pitkin vain 500 metriä.

Juhlan kesto ja luonne vaikuttaa tilavuokran ja tarjoilutyön hinnoitteluun. Juhlista teemme aina erillisen tarjouksen, jossa huomioidaan asiakkaan toiveet.

Ruokapalvelu

Ruokapalvelujen toteuttamisessa käytämme omaa ja lähialueen osaamista. Yhteistyökumppaneinamme meillä on esimerkiksi Eväsmetsän Sanna Salo, kokki Soppakoiviston Harri Koivisto, Aino Järvenpää palvelut, Konditoria Pekkarinen, kotileipuri Tiina Sulkula ja Kahvila Freesin Riitta Kokkinen. Lemettilän Tilalla ei ole A-oikeuksia.

Muut juhlapalvelut

Kauttamme voi myös tilata kukat Even Kukasta. Kesäaikaan hyödynnämme luonnonkukkia. Valokuvauksen voi sopia vaikkapa valokuvaaja Henry Moilasen kanssa.

Lemettilän tilan juhlat | Kivinavetta
Lemettilän tilan juhlat | Ruokapalvelu

-Kuvia juhlista-

Pyydä tarjous

Kirjoita viesti sivun oikeassa alareunassa olevan lomakkeen kautta tai yhteystiedoissa näkyvään sähköpostiosoitteeseen. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Kiitos.

Pin It on Pinterest