Majoitus

-----
MökitHuoneet

Majoitu mukavasti vuokramökeissä järven rannalla tai majoitushuoneissa maailmanperintömaisemassa. Nauti rauhallisista unista kivinavetan paksujen seinien turvassa. Vanhan päärakennuksen kesähuoneet henkivät entisajan elämää.

Lemettilän tilalla on vuodepaikkoja yhteensä kesä-elokuussa 32, talviaikaan 12. Mökeistä kaksi on 1 km päässä Kirrinjärven ja yksi tilan läheisyydessä Jämsänveden rannalla. Huonemajoitusta on tilan pihapiirissä vanhassa päärakennuksessa ja kivinavetassa. Kahdessa huoneessa on hotellitasoinen majoitus.

– Ranta-Lemettilä –

Vuokramökki 6+2 hengelle, 81 m²

Talviasuttava vuonna 1996 valmistunut hyvin varusteltu mökki Kirrinjärven rannalla. Iso nurmipiha. Pihassa kotakeittiöllä varustettu grillirakennus, autokatos, puuvaja, laituri ja vene. Lasten käyttöön leikkimökki, keinu ja hiekkalaatikko. Mökissä kolme erillistä makuuhuonetta, lisävuoteet oleskelutilassa, sisäwc. Sähkölämmitys, puulämmitteinen sauna ja takka. Saunan yhteydessä pesuhuone ja pukuhuone. Ylhäällä terassi ja alhaalla veranta. Pienet lapset huomioiden portaiden ala- ja yläpäässä on portit. Talvella moottorikelkkareitti menee läheltä. Mökki soveltuu hyvin lapsiperheelle, työmaa- tai kaveriporukalle. 2,5 km Petäjäveden keskustan palveluihin. Ei lemmikkieläimiä. Sesonkiajan ulkopuolella voit kysyä perheellesi tai itsellesi mökkiä tilapäisasumista varten. Keskustelemme mielellämme myös useamman viikon vuokra-ajoista yritysten kanssa.

Varusteina:

  • jenkkikaappi, sähköliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, leivänpaahdin, astianpesukone,
  • pyykinpesukone, pyykinkuivauskaappi,
  • TV, dvd-soitin/video, radio/cd-soitin, pölynimuri.

– Saunamökki –

Vuokramökki 2+2 henkilölle, 39 m²

Kesäasuttava puulämmitteinen vuonna 2000 valmistunut mökki Jämsänveden rannalla. Keskustan palveluihin 1 km. 500 metrin päässä Petäjäveden Vanhasta kirkosta. Tupa, jossa levitettävä vuode, ruokailupöydä kuudelle, keittiömutkassa kerrossänky. Pihassa pieni grilli. Pukuhuone, pesuhuone ja suihku, ulkowc. Kunnan verkostovesi keittiöön ja pesuvetenä. Lämminvesivaraaja. Ei laituria, mutta vene on. Mökki soveltuu lapsiperheelle, yleisiä kulkuneuvoja käyttävälle, mutta myös kaveriporukalle, pariskunnalle tai pienelle työmaaporukalle. Ei lemmikkieläimiä.

Varusteina:

  • jääkaappi, sähköliesi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin,
  • TV, radio, pölynimuri.

– Otsonpilvi –

Vuokramökki 2+2 henkilölle, 33 m²

Kesäasuttava puulämmitteinen vuonna 1986 rakennettu mökki Kirrinjärven rannalla. Tuvassa parivuode ja keittiömutkassa kerrossänky, ulkowc. Pihassa kotakeittiöllä varustettu grillirakennus, laituri ja vene. Kunnan verkostovesi, lämminvesivaraaja, suihkukaappi sekä pukuhuone ja terassi. Sopii perinteisestä mökkeilystä nauttiville erityisesti pariskunnille. 2,5 km Petäjäveden keskustan palveluihin. Ei lemmikkieläimiä.

Varusteina:

  • jenkkikaappi, sähköliesi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin,
  • TV, radio, pölynimuri.
  • astianpesukone

– Huonemajoitus –

2 hengen huone (2 kpl)

Kivinavetan alakerrassa on kaksi kahden henkilön makuuhuonetta, joissa on oma suihku- ja wc.

Varusteina:

  • suihku, wc, TV, Wi-Fi
2 hengen kesähuone (4 kpl)

Lämpimään kesäaikaan tarjoamme huonemajoitusta kahdessa 1800-luvun rakennuksesssa. Lisämaksusta aamiainen ja liinavaatteet. Aamupala tarjoillaan kivinavetassa. Kahden huoneen yhteiskäytössä jääkaappi, kahvinkeitin ja mikroaaltouuni. Wc- ja suihkutilat majoittujien yhteiskäytössä eri rakennuksessa. Suosittelemme huoneita edullista majoitusta kaipaaville. Ei sovellu liikuntarajoitteisille. Ei lemmikkieläimiä.

Varusteina:

  • pistorasia, sähkövalo, 2 wc:tä ja suihku yhteiskäytössä eri rakennuksessa

Ota yhteyttä

Kirjoita viesti yhteystiedoissa näkyvään sähköpostiosoitteeseen. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Kiitos.

Pin It on Pinterest