Ranta-Lemettilä

Ranta-Lemettilä

6+2 henkilöä, 81 m2

Talviasuttava vuonna 1996 valmistunut hyvin varusteltu mökki Kirrinjärven rannalla. Iso nurmipiha. Pihassa kotakeittiöllä varustettu grillirakennus, autokatos, puuvaja, laituri ja vene. Lasten käyttöön leikkimökki, keinu ja hiekkalaatikko. Mökissä kolme erillistä makuuhuonetta, lisävuoteet oleskelutilassa, sisäwc. Sähkölämmitys, puulämmitteinen sauna ja takka. Saunan yhteydessä pesuhuone ja pukuhuone. Ylhäällä terassi ja alhaalla veranta. Pienet lapset huomioiden portaiden ala- ja yläpäässä on portit. Talvella moottorikelkkareitti menee läheltä. Mökki soveltuu hyvin lapsiperheelle, työmaa- tai kaveriporukalle. 2,5 km Petäjäveden keskustan palveluihin. Ei lemmikkieläimiä.

Sesonkiajan ulkopuolella voit kysyä perheellesi tai itsellesi mökkiä tilapäisasumista varten. Keskustelemme mielellämme myös useamman viikon vuokra-ajoista yritysten kanssa.

Varusteina:

jenkkikaappi, sähköliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, leivänpaahdin, astianpesukone, pyykinpesukone, pyykinkuivauskaappi, TV, dvd-soitin/video, radio/cd-soitin, pölynimuri.