Juhlat ja kokoukset

Lemettilän juhla-, kokous- ja ruokailutilana toimiva Kivinavetta on avoinna tilauksesta läpi vuoden. Sijaitsemme valtatie 23:n varrella ja Petäjäveden vanhan kirkon vieressä. Kirkkoon on meiltä linnuntietä vain 500 metriä! Viralliset opasteet valtatieltä 23. Asiakaspaikkoja kivinavetassa enintään 50 henkilölle. Kesäaikaan saatavissa juhlateltta ulkoalueelle. Kivinavetan alakerta soveltuu hyvin liikuntaesteisille, meillä on myös inva-wc. Bussilla on hyvin kääntötilaa ja asiakkaat voi tuoda lähelle sisäänkäyntiä.

Meillä voit järjestää:
- esim. ristiäiset, rippijuhlat, ylioppilas-/valmistujaisjuhlat, syntymäpäivät, häät, muistotilaisuuden
- kahvitteluhetken tai ruokailun tilaesittelyineen bussiryhmälle
- sukujuhlat
- luokkakokouksen
- kurssipäivän tai kokouksen
- pikkujoulut
- muut tilaisuudet

Ruokapalvelujen toteuttamisessa käytämme omaa ja lähialueen osaamista, yhteistyökumppaneinamme meillä on esim. kokki Soppakoiviston Harri Koivisto, Aino Järvenpää palvelut, Konditoria Pekkarinen, kotileipuri Tiina Sulkula ja Freesin Riitta Kokkinen. Valokuvauksen voi sopia vaikkapa Henry Moilasen kanssa, ks. www.hesu.fi

Pyydä tarjous sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 050 414 7275, voit myös laittaa tekstiviestiä. Jos sähköposti ei mene läpi, toimii myös Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Palvelut

Tarjoamme kahvi- ja ruokapalvelut sekä majoituspalvelut tilauksesta. Majoittujille kivinavetta toimii aamiaistilana. Meillä ei ole A-oikeuksia. Koristeluista sovitaan erikseen, kauttamme voidaan myös tilata kukat paikallisista kukkakaupoista kuten Liisan Kukkapuoti ja Salmisen Hautaustoimisto. Kesäaikaan hyödynnämme luonnonkukkia. 

Ryhmälle on mahdollista toteuttaa palveluja yhteistyökumppaneiden kanssa, ks. lisää Ohjelmapalvelut-välilehti:
- maalauskurssi
- huovutus
- shindo -venyttely
- jalkahoidon opastusta
- Petäjäveden vanhan kirkon esittely
- savusauna ja palju - Toppalan mökit, etäisyys meiltä n. 2,5 km
- palju mökille
- musiikkiesitykset