Maalaistunnelmaa Petäjäveden vanhan kirkon maisemassa

Lemettilän tilalla on tarjolla kahvi- ja ruokailupalvelut tilauksesta tunnelmallisessa kivinavetassa sekä mökki- ja maatilamajoitus (Bed and Breakfast) läpi vuoden. Tila sijaitsee Unescon suojeleman Petäjäveden vanhan kirkon vieressä, valtatie 23:n varrella. 

Vuodepaikkoja on kesä-elokuussa 32, talviaikaan 12. Mökeistä kaksi on 1 km päässä Kirrinjärven ja yksi tilan läheisyydessä Jämsänveden rannalla. Huonemajoitus on tilan pihapiirin rakennuksissa. Kahdessa huoneessa on hotellitasoinen majoitus. Työmaamajoittujat: majoitus mökeissä tai kivinavetan huoneissa.

Petäjäveden keskustan palveluihin on tilalta matkaa vain 1 km, Jyväskylään 35 km ja Keuruulle 26 km. 

Lemettilän tila
Siltatie 23
41900 PETÄJÄVESI (Keski-Suomi)
puh. 050 414 7275/Hanna
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  

AJO-OHJE:

Helsingistä Lahden (E 75), Padasjoen ja Jämsän kautta (vt24) 271 km. Jämsästä 44 km Petäjäveden suuntaan reitti 604. Tullessasi Petäjävedelle vt 23:lle, käänny oikealle, aja 400 m, käänny vasemmalle Siltatie, Lemettilän tila.

Jyväskylästä 35 km valtatietä 23 Porin suuntaan, S1 huoltoasema Kyläsepän jälkeen kiertoliittymästä Keuruun suuntaan n. 800 metriä käänny oikealle Lemettilän tila. Pihapiirissä useita punaisia rakennuksia ja kivinavetta.

Keuruulta valtatietä 23 Jyväskylän suuntaan n. 26 km. Lopussa pitkän suoran jälkeen näkyy oikealla risteys Jämsään, siitä ei käännytä vaan jatketaan vielä 400 m, käänny vasemmalle Siltatie, Lemettilän tila. 

Lemettilän tilalla tapahtuu

ke 29.3. klo 17-20 Vintage Paint maalaus…

27.2.2017

Kurssi kaikille aiheesta kiinnostuneille jälleen tarjolla, vaihteeksi arki-iltana. Ota mukaan tuunattava tavara tai pienoishuonekalu. Saat paikanpäällä valita maalisävyn ja vahan - ja tuumasta toimeen. Opetan...

Lue lisää »

Juhlat tulossa?

29.12.2016

Onko juhlat tulossa? Olipa kyseessä ristiäiset, syntymäpäivät, häät tai muistotilaisuus tiloissamme järjestät noin 40 hengelle juhlat myös talviaikaan vaivattomasti. Mikä onkaan helpompaa kuin tulla valmiisiin...

Lue lisää »